Kick-off vernieuwde HIP Academie

Afgelopen vrijdag hebben we met veel enthousiasme de aftrap gegeven voor de start van het nieuwe Academiejaar. Na een intensieve doorontwikkeling sluit onze academie nu nóg beter aan bij de groei en ambities van Holland Inkoop Professionals (HIP). Dit betekent dat we onze HIP-consultants ook nóg beter de mogelijkheid bieden om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien.

Nieuw dit jaar: al onze trainingen worden nu centraal georganiseerd op de fijne locatie van HIP Oost in Apeldoorn. In plaats van verspreid over meerdere locaties, hebben we ervoor gekozen om op één centrale plek te trainen. Een groot voordeel hiervan is dat dit perfect aansluit bij onze kernwaarden ‘samen & verbindend’.

Een andere mooie ontwikkeling is dat er steeds meer eigen consultants opgeleid zijn om trainingen te verzorgen. Onder het motto ‘Voor HIPpers, door HIPpers’ benutten we zo al het talent binnen HIP.

Het was een feestelijke opening waar we met een grote glimlach op terugkijken. Het lintje is doorgeknipt en het is nu écht tijd om te beginnen!